Αθπιλικουέτα: «Πρέπει να λύσουμε το αμυντικό μας πρόβλημα και να ανακτήσουμε σταθερότητα»

Ο αρχηγός της Τσέλσι, Σέζαρ Αθπιλικουέτα, κάλεσε την ομάδα να λύσει τα αμυντικά της προβλήματα μετά την χθεσινή ισοπαλία (3-3) με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, στο Champions League.

Η Τσέλσι έχει δεχθεί πλέον τρία γκολ σε διαδοχικούς αγώνες μετά την ήττα με 3-2 από τη Γουέστ Χαμ, στην Premier League το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Είμαστε συνήθως μια ομάδα που είναι αρκετά συμπαγής. Δεν δεχόμαστε πολλές ευκαιρίες ή πολλά γκολ, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια δεχθήκαμε έξι γκολ και αυτό δεν είναι καλό. Πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα» είπε αρχικά ο Αθπιλικουέτα και συμπλήρωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά για 15 λεπτά, αλλά στη συνέχεια ρίξαμε την απόδοσή μας και θα μπορούσαμε να χάνουμε και με 3-1 στο ημίχρονο. Υπήρχαν μερικά λεπτά που χάσαμε τον ρυθμό του αγώνα. Είχαμε καλή αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και προηγηθήκαμε τρία λεπτά πριν τη λήξη, οπότε… πόνεσε πολύ η ισοφάριση».

Ο 32χρονος Ισπανός έκλεισε προτρέποντας την ομάδα του, να μάθει από τα λάθη της:

«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδεχθείς, να αναλύσεις και να βελτιωθείς. Χρειαζόμαστε όλοι να γίνουμε καλύτεροι, ως άτομα και ως ομάδα. Πρέπει να ανακτήσουμε αυτή τη σταθερότητα σε όλη την ομάδα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος