Άστραψε και βρόντηξε ο Μπέος: «Καλώ τον κ.Αυγενάκη και τη λίγκα να γυρίσουμε σελίδα στο ποδόσφαιρο»

Απίστευτες ατάκες από τον Αχιλλέα Μπέο, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος, σχετικά με τα επεισόδια στην αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Στο 12ο λεπτό του αγώνα, το ματς διακόπηκε προσωρινά, καθώς επικρατούσε ένταση και αναστάτωση στις κερκίδες, με δακρυγόνα να πέφτουν στα πέριξ του γηπέδου.

Ακολούθησαν κι επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου μεταξύ παικτών των δύο ομάδων και ανθρώπων του πάγκου, τα οποία με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήραν μεγαλύτερη έκταση.

Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» είπε τα εξής:

«Πέταγαν κροτίδες σε παιδιά επτά ετών από τα κάγκελα. Είναι απαράδεκτο. Να αποχωρήσουν επιτέλους αυτοί οι αλήτες από τα γήπεδα και να υπάρχουν μόνο οικογένειες.

Καλώ τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη και την διοργανώτρια αρχή, όλοι μαζί, να αλλάξουμε σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.»

Μάλιστα, η Θεσσαλική ΠΑΕ προχώρησε σε νέα (τρίτη συνολικά) ανακοίνωση, στην οποία ζητάει να διακοπεί εντελώς ο αγώνας:

Μετά τις απερίγραπτες και επικίνδυνες καταστάσεις που έχουν προκαλέσει οι οπαδοί του Άρη, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα. ακόμα και τη ζωή. των σοβαρών φιλάθλων, θα πρέπει η διοργανώτρια Αρχή και ο διαιτητής του αγώνα να διακόψουν οριστικά τον αγώνα. Κάθε άλλη απόφαση εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους που οι έχοντες την ευθύνη πρέπει να τους αναλογιστούν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος