Ασταμάτητη η Τσέλσι, απώλειες – σοκ για Λίβερπουλ και Σίτι (highlights)

Η Τσέλσι «καθάρισε» τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο ενάντια στη Νιούκαστλ, περνώντας εύκολα από το «Σαιντ Τζέιμς Παρκ» με 3-0.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι προσγειώθηκαν απότομα, καθώς αμφότερες έχασαν βαθμούς εντός έδρας. Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ αναδείχθηκε ισόπαλο στο «Άνφιλντ» με τη Μπράιτον (2-2), ενώ η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα γνώρισε απρόσμενη ήττα από την Κρίσταλ Πάλας με 2-0 στο «Έτιχαντ».

Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι επικράτησε με 3-1 της Μπρέντφορντ και η Σαουθάμπτον «απέδρασε» από το «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» κερδίζοντας τη Γουότφορντ με 1-0.

Συνεχίζει «καυτή» η Τσέλσι, 3-0 τη Νιούκαστλ στο «Σαιντ Τζέιμς Παρκ»

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, παρότι χαράμισε σχεδόν 60 λεπτά δράσης, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους ούσα καταιγιστική.

 

Ο «δαιμονισμένος» Ρις Τζέιμς άνοιξε το σκορ για τους «μπλε» στο 65′, δώδεκα λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 και ο Ζορζίνιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 81′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Τσέλσι παραμένει στην πρώτη θέση, πλέον τρεις βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Λίβερπουλ.

Ο «μαγικός» Τροσάρ «πάγωσε» τη Λίβερπουλ, 2-2 με τη Μπράιτον στο «Άνφιλντ»

Οι φιλοξενούμενοι «φρέναραν» τους «ρεντς», υποχρεώνοντάς τους στην τέταρτη ισοπαλία την εφετινή αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

Στο 4′ ο Χέντερσον έκανε το 1-0, με τον Σαντιό Μανέ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ στο 24′, ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Όξλεϊντ–Τσάμπερλεϊν. Ακολούθησε το πανέμορφο τέρμα του Εμουέπου στο 41′ και στο 65′ η ισοφάριση από την αποκάλυψη της αναμέτρησης, του Λεάντρο Τροσάρ για το τελικό 2-2.

Η Κρίσταλ Πάλας «σόκαρε» τη Μάντσεστερ Σίτι, 2-0 στο «Έτιχαντ»

Οι παίκτες του Πατρίκ Βιεϊρά πέτυχαν σπουδαία νίκη, με τον Γουίλφριντ Ζάχα να είναι ο πρωταγωνιστής.

 

Αφενός ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα κάτω από τα χέρια του Έντερσον για το 0-1 στο 6’, αφετέρου κέρδισε την αποβολή του απρόσεκτου Εϊμερίκ Λαπόρτ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το κακό για τη Σίτι ολοκληρώθηκε στο 88’, με τον Κόνορ Γκάλαχερ στην αντεπίθεση να κάνει το τελικό 0-2.

«Έσπασε το ρόδι» η Μπέρνλι, σημαντικό «διπλό» για τη Σαουθάμπτον

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο, η Μπέρνλι επιβλήθηκε 3-1 της Μπρέντφορντ στο «Τερφ Μουρ» πανηγυρίζοντας το πρώτο της εφετινό «τρίποντο».

 

Χάρη στο υπέροχο πλασέ του Τσε Άνταμς, η Σαουθάμπτον κέρδισε τη Γουότφορντ στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ».

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος