Απίθανο περιστατικό στο Νις-Μαρσέιγ, οπαδοί επιτέθηκαν στους παίκτες (video)

Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Γαλλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στις Νις και Μαρσέιγ.

Στο 74ο λεπτό του αγώνα στο «Αλιάνζ Ριβιέρα» και με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Νις χάρη στο γκολ του Κάσπερ Ντόλμπεργκ από το 49′, η Μαρσέιγ κέρδισε κόρνερ, με τον Ντιμίτρι Παγιέ να αναλαμβάνει την εκτέλεση.

Οι οπαδοί της Νις έριξαν μπουκάλι και άλλα αντικείμενα στον μεσοεπιθετικό των Μασσαλών την ώρα που ήταν έτοιμος να εκτελέσει ένα κόρνερ και εκείνος αντέδρασε, σηκώνοντας το μπουκάλι και πετώντας το πίσω στις κερκίδες όπου βρίσκονταν φίλοι των γηπεδούχων.

Η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα, δεκάδες οπαδοί της Νις να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να επιτεθούν στον Παγιέ αλλά και σε άλλους παίκτες της Μαρσέιγ.

Παρά την προσπάθεια των ανθρώπων ασφαλείας αλλά και ποδοσφαιριστών της Νις να αποτρέψουν την επίθεση, εν τέλει η διαιτητική ομάδα μαζί με τις δυο ομάδες, επέστρεψαν στα αποδυτήρια.

Οι παίκτες της Ολιμπίκ φυσικά και δεν επέστρεψαν στο γήπεδο για να ολοκληρώσουν την αναμέτρηση που είχε διακοπεί, με το ματς να κατοχυρώνεται στα χαρτιά υπέρ της γηπεδούχου με 3-0, με τους παίκτες της μάλιστα, να χειροκροτούν τους οπαδούς τους!

Για αυτήν τους την απόφαση, οι Μασσαλοί είχαν την απόλυτη στήριξη του προέδρου της ομάδας, αλλά και του δημάρχου της Μασσαλίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Γαλλικής ομάδας ανέφερε: «Πρέπει να θέσουμε κάποια δεδικασμένα στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής ήταν μαζί μας, μας επιβεβαίωσε πως η ασφάλειά μας δεν ήταν εγγυημένη. Η απόφασή του ήταν να διακόψει το ματς, αλλά η Λίγκα αποφάσισε να το συνεχίσει. Αυτό είναι απαράδεκτο για μας.»

Ενώ ο δήμαρχος της πόλης που εδρεύει η ομάδα έγραψε χαρακτηριστικά: «Τραυματισμένοι παίκτες, αποτυχημένη υπηρεσία ασφάλειας, το παιχνίδι της Νις με τη Μαρσέιγ δεν θα έπρεπε να αρχίσει ξανά. Λυπηρή απόφαση. Περήφανος για την ομάδα μου, η οποία δεν συμμετείχε σε αυτό το καρναβάλι».

Από τη μεριά της Νις, ο πρόεδρος Ζαν Πιερ Ριβέρ, έριξε το βάρος στους παίκτες των φιλοξενουμένων που πέταξαν τα μπουκάλια πίσω στους οπαδούς της Νις!

Μάλιστα , εξέφρασε την απορία του, γιατί δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο να ολοκληρωθεί ο αγώνας: «Καταλυτικό ρόλο στο να εξελιχτούν έτσι τα πράγματα ήταν η αντίδραση δύο παικτών της Μαρσέιγ να επιστρέψουν τα μπουκάλια στις εξέδρες. Είναι απογοητευτικό που είχαμε ένα τέτοιο φινάλε στον αγώνα.

Τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Οι άνδρες της ασφάλειας της Μαρσέιγ δεν θα έπρεπε να είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο και να χτυπήσουν τους παίκτες μας.

Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί η Μαρσέιγ δεν βγήκε για να ξαναρχίσει το ματς» τόνισε χαρακτηριστικά.

Εικόνες από σημάδια επίθεσης στα σώματα των παικτών της Μαρσέιγ:

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος