Αντσελότι: «Η χειρότερη εμφάνισή μας»

Μετά από τη σοκαριστική ήττα από την Σέριφ στο Champions Leagueη Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε και την πρώτη της ήττα στη La Liga με 2-1 από την Εσπανιόλ.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, οι «μερένγκες» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και μόλις στο 17ο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ χάρη στο γκολ του Τομάς.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Βιντάλ στο 60′, ενώ η Ρεάλ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 71ο λεπτό με τον Μπενζεμά, ο οποίος σημείωσε το 9ο φετινό του γκολ.

Εμφανώς δυσαρεστημένος με την απόδοση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο τεχνικός των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι στις δηλώσεις του, όπου τόνισε πως ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας του μέχρι στιγμής στη χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι:

«Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Ηταν η χειρότερη εμφάνιση μας από την ημέρα που επέστρεψα στον πάγκο της Ρεάλ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ημασταν κακοί και η Εσπανιόλ κέρδισε δίκαια. Αξίζαμε να χάσουμε. Τόσο απλά. Συγχαρητήρια στην Εσπανιόλ για την προσπάθεια της. Είναι ένα παιχνίδι που θέλω να ξεχάσω γρήγορα».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος