Αντσελότι: «Δεν ήταν το καλύτερό μας βράδυ, αλλά δεν πειράζει, συνεχίζουμε»

Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ έμειναν ισόπαλες 0-0, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» χθες και ο τεχνικός των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι, θέλει να αφήσει πίσω του αυτήν την «γκέλα».

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης  ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα θα αφήσει πίσω της το ματς αυτό και θα επικεντρωθεί στα επόμενα για το πρωτάθλημα της Λα Λίγκα και όχι μόνο.

Οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι:

«Δεν παίξαμε και το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν, η Βιγιαρεάλ είχε την κατοχή της μπάλας. Αλλά αυτό που με απασχολεί, είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολλές δυσκολίες. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην πίεση από τον Καπουε στο πρώτο ημίχρονο, επειδή παίξαμε με τρεις μέσους. Ομως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε, βάλαμε τον Μόντριτς και είχαμε περισσότερο έλεγχο, με αποτέλεσμα να διαχειρισθούμε την πίεση. Είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν τερματοφύλακα όπως ο Τιμπό Κουρτουά. Ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος, αλλά ο Κουρτουά ήταν εκεί. Κρατήσαμε την εστία μας ανέπαφη και αυτό είναι θετικό. Μία ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ, ήταν ένα πιθανό αποτέλεσμα. Δεν ήταν το καλύτερο μας βραδυά, αλλά δεν πειράζει, συνεχίζουμε».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος