Τα μέτρα τάξης στο Καυτανζόγλειο

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο,  για τα μέτρα τάξης ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι του Ηρακλή κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στη σύσκεψη το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Ασφάλειας, της Δ.Ε.Α.Β, της Superleagueκαι της Πυροσβεστικής. Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος, Θόδωρος Παπαδόπουλος, και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Μάκης Σαρλής. Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος ασφαλείας κ. Γεροντίδης και ο βοηθός ασφαλείας, κ. Πλιάτσικας.

Ζήτησε 7.000

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τον Ηρακλή, 7000 εισιτήρια στη θύρα 1 με τον Ηρακλή να αποδέχεται το αίτημα. Η πλευρά του Γηραιού, έβαλε και μια προϋπόθεση. Στον αγώνα της Τούμπας, θα χορηγηθεί ο ίδιος αριθμός εισιτηρίων στους οπαδούς του Ηρακλή.

Όχι της αστυνομίας

Η αστυνομία, όμως είχε αρνητικό άποψη με αποτέλεσμα, το ντέρμπι να διεξαχθεί, μόνο με την παρουσία των φίλων του Ηρακλή. Η αστυνομία, υποστήριξε ότι δεν ενέκρινε την χορήγηση εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, λόγω της αντιπαλότητας που έχουν οι οπαδοί των δύο συλλόγων, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους τόσο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όσο και για την ασφάλεια των φιλάθλων κατά τη μετακίνησή τους στο οδικό δίκτυο της πόλης.

Την οριστική απόφαση για το αν θα πραγματοποιηθεί ο κυριακάτικος αγώνας με την παρουσία των φιλάθλων και των δυο  ομάδων ή όχι, θα πάρει το αρμόδιο Υπουργείο και ο κύριος Κοντονής.

Φωτογραφία: eurokinissi/actionimages

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ