Ο Γιάννης Μπουζούκης αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο

Οι «πράσινοι» φαίνεται πως έδωσαν το «πράσινο φως» για την αποχώρηση του παίκτη στο προσεχές μεταγραφικό «παράθυρο».

Μετά την ενημέρωση που υπήρξε προς τον Παναθηναϊκό στις αρχές Δεκεμβρίου, από την πλευρά του εκπροσώπου του Γιάννη Μπουζούκη, περί ενδιαφέροντος από το εξωτερικό για τον 23άχρονο μέσο.

Ο Μπουζούκης έχει χάσει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο τη θέση του στο (βασικό) αγωνιστικό πλάνο της ομάδας. Από τις 57 συμμετοχές της διετίας 2018-2020, μετράει απ’ τις αρχές της περασμένης σεζόν 18 παρουσίες στα ματς του «τριφυλλιού» κι αυτές κυρίως ως αλλαγή, ενώ φέτος έχει παίξει μόλις σε 5 αγώνες (σύνολο 63 αγωνιστικά λεπτά).

Η αποχώρηση για τον ίδιο μοιάζει πλέον μονόδρομος, προκειμένου να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του, απ’ τη στιγμή που ο εκπρόσωπός του έχει στα χέρια του προσεγγίσεις από ομάδες της Πορτογαλίας (Φαμαλικάο), της Ολλανδίας και της Τουρκίας.

Η δε πλευρά του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως έδωσε πλέον το «ΟΚ» για να φύγει ο παίκτης. Συγκεκριμένα, αυτό που φέρεται να μεταφέρθηκε απ’ τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» προς την πλευρά του Μπουζούκη, ήταν πως «…εφόσον καταλήξετε στις προτάσεις που έχετε στα χέρια σας, ελάτε στη διακοπή του πρωταθλήματος να βρούμε μία λύση που θα είναι σωστή για όλους».

Δεν είναι βεβαίως… εύκολο για τον Παναθηναϊκό να αποχωριστεί ένα δικό του παιδί, το οποίο «μεγάλωσε» μέσα στην ομάδα από το 2012, όταν κι εντάχθηκε στην Ακαδημία του. Εντούτοις οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να βάλουν εμπόδια στον Μπουζούκη.

Όταν η πλευρά του παίκτη καταλήξει επίσημα στο που θέλει να συνεχίσει ο Μπουζούκης την καριέρα του, θα συζητηθούν σε μία τελική συνάντηση όλες οι προϋποθέσεις για την πρόωρη αποδέσμευσή του με ένα ποσό και προοπτική ποσοστού μεταπώλησης συν κάποιων μπόνους συμμετοχών με την επόμενη ομάδα του.

Αυτό που είναι επίσης ξεκάθαρο απ’ την πλευρά του ποδοσφαιριστή, είναι πως δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία συζήτησης με άλλη ελληνική ομάδα, παρότι υπήρξαν διάφορες… φήμες τις τελευταίες εβδομάδες. Κι αυτό που θέλει ο Μπουζούκης είναι να δοκιμάσει πλέον τις δυνάμεις του σε ομάδα του εξωτερικού, έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία στον Παναθηναϊκό.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ