Μοιρασιά στο Αγρίνιο (0-0) ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Βόλο (highlights)

Με αμφότερες τις ομάδες να είναι επικίνδυνες και να έχουν αρκετές ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, Παναιτωλικός και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στον Βόλο.




 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την αρχή της αναμέτρησης, απείλησαν στο 10’ με σουτ του Μεντόσα που δεν βρήκε στόχο, είχαν δοκάρι στο 41’ σε κεφαλιά του Νταγκό και άλλη μία καλή ευκαιρία στο φινάλε του πρώτου μέρους, με κεφαλιά του Καρέλη που έφυγε άουτ.

Ο Βόλος στο διάστημα αυτό είχε να αντιπαρατάξει μόνο τη φάση του 29ου λεπτού, όταν ο Ορόζ δεν μπόρεσε να κάνει την κοντινή προβολή στο γύρισμα του Φαν Φέερτ.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Φαν Φέερτ, το κοντινό σουτ του οποίου όμως δεν ήταν καλό και έδωσε την ευκαιρία στον Ανέστη να μπλοκάρει.

Ο Ντουάρτε πήγε να βάλει ένα καταπληκτικό γκολ στο 70’ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Κλέιμαν έδιωξε εξίσου εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στα τελευταία λεπτά χάθηκαν διαδοχικές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Στο 90’, ο Φαν Βέερτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαλής σταμάτησε τελευταία στιγμή τον Φερνάντες πριν σκοράρει και, στην αντεπίθεση του Παναιτωλικού, ο Καρέλης είδε την προσπάθειά του να περνά δίπλα από την εστία του Βόλου.

Διαιτητής: Τσετσίλας (Γρεβενών)

Κίτρινες: Μόρσεϊ – Φερνάντες, Ρομέρο, Μπαρτόλο

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μάρτενσον, Μεντόσα (82’ Βέργος), Χουχούμης, Μαλής, Κορνέλιους, Καρέλης, Λάρσον, Φλόρες, Νταγκό (72’ Ντίας), Μόρσεϊ (33’ Ντουάρτε).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Αλχο, Ρομέρο, Γκιουλέν, Πουρίτα (46’ Μπαρτόλο), Σοάρες, Τσοκάνης, Ορόζ (81’ Νίνης), Φερνάντες, Κορέα (46’ Ρεγκατέν), Φαν Φέερτ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ