Μετά τη διακοπή η επιστροφή του Σχένκεφελντ στον Παναθηναϊκό

Θα αργήσει για λίγες εβδομάδες ακόμα η πλήρης επανένταξή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «πράσινων».

Ο Ολλανδός αμυντικός έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων εδώ και περίπου έναν μήνα, συμμετέχει σε φουλ ένταση μετά τη λεπτή επέμβαση που έκανε τον περασμένο Μάιο στον αστράγαλο, ωστόσο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να ρισκάρει το παραμικρό.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να είναι απόλυτα βέβαιος για την οριστική επιστροφή του 30άχρονου, καθώς βλέπει και στις προπονήσεις πως θέλει ακόμη χρόνο για να βρει το ρυθμό του και τα πατήματά του μέσα στο γήπεδο και γι’ αυτό δεν πρόκειται να τον συμπεριλάβει ούτε στην αποστολή του κυριακάτικου (31/10) αγώνα με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο, ούτε στο μεγάλο ματς της επόμενης εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ (07/11), επίσης εντός έδρας.

Ως εκ τούτου, η επιστροφή του Σχένκεφελντ οριοθετείται χρονικά μετά την επόμενη διακοπή των Εθνικών Ομάδων και το διεθνές «παράθυρο» του Νοέμβρη, ήτοι στο ματς της 22ας Νοεμβρίου με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ