«Χρυσός» Καρέλης έδωσε τη λύση στον Παναιτωλικό, 2-1 τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο (highlights)

Ο Παναιτωλικός έφθασε σε σπουδαία εντός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου, καθώς επικράτησε δύσκολα με 2-1 χάρη στο «χρυσό» γκολ του Νίκου Καρέλη στο 78′, ενώ μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο.

 

Ο Φλόρες είχε «ανοίξει» το σκορ στο 3′ με καταπληκτικό σουτ, ενώ ο Μαυρομμάτης είχε ισοφαρίσει για την ομάδα του Περιστερίου στο 55′.

Ιδανική αρχή για τους γηπεδούχους, καθώς έπειτα από τακουνάκι του Νίκου Βέργου στην περιοχή του Ατρόμητου, ο Στέφανος Στρούγγης έδωσε ύψος στην μπάλα και ο Φλόρες με πανέμορφο ανάποδο ψαλίδι την έστειλε στα δίχτυα του Κενάν Πίριτς για το 1-0 μόλις στο 3’.

Με την είσοδο του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς ο Γιώργος Παράσχος έκανε πιο επιθετική την ομάδα του. Ο Κουλούρης αστόχησε από καλή θέση στο 50’ ενώ σαφώς πιο επικίνδυνο –μα κι εκτός εστίας– ήταν το σουτ του Χάρη Χαρίση δύο λεπτά αργότερα.

Η τρίτη ήταν κι η φαρμακερή αφού έπειτα από κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς, η μπάλα στρώθηκε στον Μαυρομμάτη που δε λάθεψε για το 1-1 στο 55’.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να είναι πιο απειλητικοί, με τον Τόμας Μπεντινέλι να δοκιμάζει τα αντανακλαστικά του Νίκου Μελίσσα στο 62’.

Στο 75’ ο Γιάννης Αναστασίου πέρασε στο ματς τον Καρέλη. Μερικές στιγμές αργότερα, ο Διαμαντής Χουχούμης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Πάτρικ Σάλομον βρήκε με το κεφάλι την μπάλα, στέλνοντάς την –άθελά του– συστημένη στον Καρέλη για το 2-1.

Πέτυχε κι άλλο γκολ ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού, με αριστερό «κεραυνό», ωστόσο στο ξεκίνημα της φάσης είχε πάρει την μπάλα με το χέρι κι ως εκ τούτου το γκολ δε μέτρησε.

Στις καθυστερήσεις ο Πίριτς έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ το φάουλ του Φλόρες, ωστόσο αυτό ουδόλως στεναχώρησε τα «καναρίνια» που έφτασαν σε μια σπουδαία βαθμολογικά επιτυχία, αφήνοντας στην προτελευταία θέση τον Ατρόμητο.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Χουχούμης, Αποστολάκης – Χατζηισαϊας, Σάλομον, Ντένιτς.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες (75’ Τσιγγάρας), Βέργος, Μπαρμπόσα (75’ Καρέλης), Κορνέλιους, Ντουάρτε (90’+6’ Περέιρα), Φλόρες, Μεντόσα (90’+3’ Λούι), Μαλής.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Καστελάνο, Κιβρακίδης, Στρούγγης (46’ Σπιριντόνοβιτς), Χατζηισαϊας, Μαυρομάτης, Χαρίσης (77’ Νάτσος), Σάλομον, Ντένιτς (86’ Τζαβίδας), Μπεντινέλι (77’ Βασιλαντωνόπουλος), Κουλούρης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ