«Ασπρόμαυρη» ραψωδία στον Βόλο, επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ με 4-0 (highlights)

Array

Στο 20’, ο Γιάσμιν Κούρτιτς «άνοιξε» το σκορ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Σφέριρ Ίνγκασον με κεφαλιά εξ επαφής έπειτα από κόρνερ διπλασίασε τα τέρματα του «δικεφάλου του Βορρά».

 

Στο 64’, ξανά έπειτα από κόρνερ, ο Γιοάν Σάστρε έκανε το 3-0 με όμορφο σουτ εντός περιοχής και στο 73’ ο Τσούμπα Άκπομ υποδέχθηκε την –παράλληλη προς την εστία– ασίστ του Μίτριτσα και προ κενής εστίας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο ντεμπούτο του με τους Θεσσαλονικείς, ο Ισπανός αμυντικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, «κλειδώνοντας» το «διπλό» για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε άκρως ουσιαστικός απέναντι στους Βολιώτες, οι οποίοι στο ματς του πρώτου γύρου είχαν πετύχει σπουδαία επιστροφή στην Τούμπα μετατρέποντας το εις βάρος τους 4-1 σε 4-4.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (87’ Τερεζίου), Ορός (77’ Σουάρες), Μπαρτόλο (46’ Ρεγκατέν), Φερνάντες (85’ Ροσέρο), Φαν Φέερτ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σάστρε (76’ Βιεϊρίνια), Κούρτιτς (80’ Εσίτι), Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς (76’ Λεό Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (72’ Αουγκούστο), Μίτριτσα, Άκπομ (80’ Τσόλακ).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ