Πλησιάζει στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι

Το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα μοιάζει αβέβαιο εδώ και καιρό, αλλά μία σειρά τριών αγώνων, δίχως νίκη, κάνουν ακόμη πιο δύσκολη τη θέση του.

Ο Ολλανδός τεχνικός κάθεται σε «ηλεκτρική καρέκλα» και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αυτή την εβδομάδα, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχληση του.

«Θα σταματήσω εδώ, γιατί έχω την εντύπωση ότι πρέπει να δικαιολογηθώ για όλα», ανέφερε ο Ρόναλντ Κούμαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Την ίδια ώρα, στην Βαρκελώνη αναφέρεται πως ο Ζοάν Λαπόρτα έχει πάρει την απόφαση να λύσει τη συνεργασία τους με τον Κούμαν, έχοντας καταλήξει και στον διάδοχό του. Ο λόγος για τον Τσάβι Ερνάντεθ, μία από τις θρυλικότερες μορφές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα και φυσικά ένας εκ των καλύτερων ανασταλτικών μέσων όλων των εποχών.

Μάλιστα, η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» αφιέρωσε το σημερινό της πρωτοσέλιδο στον 41χρονο προπονητή, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Αλ Σαντ του Κατάρ.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο Τσάβι μεγαλώνει», ενώ επισημαίνεται πως οι ποδοσφαιρικές του ιδέες και γνώσεις, θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Παράλληλα, η εφημερίδα αναλύει τα δεδομένα, τονίζοντας πως η προτίμηση του Τσάβι στο 4-3-3 και η αγάπη του για το παιχνίδι κατοχής, αποτελούν δύο σημαντικά κριτήρια για να αποτελέσει τον «εκλεκτό» του Λαπόρτα στον πάγκο των «Μπλαουγκράνα».

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος