Ανώτερη η Λειψία, επικράτησε με 2-1 της Ντόρτμουντ

Η εμφανώς ανώτερη Λειψία επικράτησε με 2-1 της… αποδεκατισμένης Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga και έφτασε σε απόσταση πνοής -έστω και προσωρινά- από την τετράδα του πρωταθλήματος.

Οι «ταύροι» προηγήθηκαν 29ο λεπτό με τον Κρίστοφερ Νκουνκού, αλλά δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στις αρχές του δεύτερο ημίχρονου από τον Μάρκο Ρόις. Ωστόσο, ο Γιουσούφ Πούλσεν έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του στο 68ο λεπτό και η ομάδα του Τζέσι Μαρς έφυγε από το «Red Bll Arena» με το σημαντικό τρίποντο.

Πλέον, η Λειψία βρίσκεται στους 18 βαθμούς και την 5η θέση και απέχει έναν βαθμό από την 4η Βόλφσμπουργκ, που επικράτησε νωρίτερα της Άουγσκμπουργκ με 1-0. Απ’ την άλλη, η Ντόρτμουντ, που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό προβλήματα τραυματισμών, έχασε… έδαφος για την κορυφή του πρωταθλήματος, μένοντας στο -4 από την Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα, η σημερινή νίκη της Λειψίας κόντρα στους «Βεστφαλούς», ήταν η πρώτη μετά το 2017, όταν οι «ταύροι» είχαν επικρατήσει στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» με 3-2.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος