«Πλήγμα» στη Λέστερ, εκτός για δύο μήνες ο Βάρντι

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στη Λέστερ, καθώς ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ της ομάδας, Τζέιμι Βάρντι, τραυματίστηκε στο ιγνυακό τένοντα και όπως φαίνεται θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες.

Ο 34χρονος στράικερ, ο οποίος έχει πετύχει εννέα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League, αγωνίστηκε κανονικά στη σπουδαία νίκη των «αλεπούδων» κόντρα στη Λίβερπουλ με 1-0, ωστόσο ο τραυματισμός του δεν τον αφήνει να συνεχίσει.

Ο Βορειο-Ιρλανδός τεχνικός της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, δήλωσε σήμερα (07/01) πως παρά το μέγεθος του προβλήματός του, ο Βάρντι δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση.

Παράλληλα, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Τζόνι Έβανς, θα μείνει εκτός δράσης έως τον Απρίλιο, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα.

Ο Ρότζερς δεν μπορεί να υπολογίζει στον επίσης τραυματία Ντάκα, αλλά και στον Ιεανάτσο που αναχώρησε πρόσφατα για το Καμερούν στο πλαίσιο του επερχόμενου Copa Africa.

Αύριο (08/01), στις 17:00, η Λέστερ υποδέχεται τη Γουότφορντ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

ΕπιμέλειαΠάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος