Πήρε το Klassiker κορυφής η Μπάγερν Μονάχου, 3-2 τη Ντόρτμουντ

Σε ένα συγκλονιστικό -όπως συνηθίζεται- «Der Klassiker», η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να φύγει με σπουδαίο «διπλό» από το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», επικρατώντας με 3-2 της Μπορούσια Ντόρτμουντ και να ξεφύγει στην κορυφή της Bundesliga.

Βεστφαλοί και Βαυαροί προσέφεραν ακόμη ένα «Der Klassiker» πλούσιο σε θέαμα και σε γκολ, ωστόσο η Μπάγερν Μονάχου αναδείχθηκε νικήτρια για έβδομη συνεχόμενη αναμέτρηση μεταξύ τους!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Μπραντ, ωστόσο ο Λεβαντόφσκι έδωσε απάντηση τέσσερα λεπτά αργότερα, βάζοντας τις βάσεις για ένα θεαματικό παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες έχασαν σωρεία επιθέσεων για να πάρουν το προβάδισμα, δίνοντας γοργό ρυθμό στην αναμέτρηση. Παρ’ όλα αυτά, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, η Μπάγερν κατάφερε να πραγματοποιήσει αποτελεσματική επίθεση, κάνοντας την ανατροπή, χάρη σε γκολ του Κομάν.

Στο δεύτερο μέρος, η Ντόρτμουντ βρήκε άμεσα τρόπο να απαντήσει και να φέρει το παιχνίδι εκ νέου στα ίσα, με τον συνήθη ύποπτο, Έρλινγκ Χάαλαντ να βάζει την υπογραφή του στο ντέρμπι. Οι δύο ομάδες αναζητούσαν διακαώς το γκολ που θα τους έδινε το πάνω χέρι στο παιχνίδι, έως τη στιγμή που ήρθε από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Στο 77′, οι Βαυαροί κέρδισαν πέναλτι και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εκτέλεσε εύστοχα για να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση.

Το 3-2 αποτέλεσε το τελικό σκορ και η Μπάγερν Μονάχου ξέφυγε στο +4 στην κορυφή της Bundesliga, παίρνοντας σημαντική ανάσα από τη σημερινή της αντίπαλο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος