«Πετάει» για Καζακστάν ο Άρης

Προπονείται και ταξιδεύει για το Καζακστάν ο Άρης

Μετά την πρωινή προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο Άρης θα αναχωρήσει για το Καζακστάν ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στην Αστάνα (Πέμπτη 22/7, 16:00 – «Astana Arena»), στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του Conference League.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν την Τετάρτη (21/07) στην «Astana Arena» την ώρα διεξαγωγής του αγώνα (η προπόνηση θα είναι ανοικτή στο πρώτο τέταρτο για τους εκπροσώπους του Τύπου), ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας, Απόστολου Μάντζιου και ενός ποδοσφαιριστή.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειώσουμε πως το CAS μετέθεσε ξανά την ημερομηνία για τη γνωμοδότησή του σχετικά με την υπόθεση του Φιόριν Ντουρμισάι, με συνέπεια ο Άρης να μπορεί να κάνει μεταγραφές σίγουρα μέχρι τις 13 Αυγούστου. Οι «Θεσσαλονικείς» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον στόπερ Αλεχάντρο Αρίμπας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να προλάβουν να δηλώσουν τον Ισπανό αμυντικό στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με την Αστάνα, μιας και υπάρχει δικαίωμα δήλωσης ή αντικατάστασης δύο παικτών 24 ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Επιμέλεια: Γιάννης Κάρμας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος