Πέρασε από το Περιστέρι και έφτασε στο -7 από την κορυφή η ΑΕΚ

Ένα πολύ σημαντικό «διπλό» πήρε η «Ένωση» στο «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου» με σκορ 2-0 επί του Ατρόμητου.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη παρουσιάστηκε αποτελεσματική και χωρίς να απειλεί πολύ κατάφερε να βρει τα δύο γκολ που της χάρισαν το τρίποντο. Με αυτόν τον τρόπο έφτασε τους 36 βαθμούς, όντας στο -7 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» ρίχνουν όλη την προσοχή τους στον επαναληπτικό της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς

Η «Ένωση» ξεκίνησε με μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Ο -αρχικά δηλωμένος ως βασικός- Παναγιώτης Τσιντώντας δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και τέθηκε νοκ-άουτ για την αναμέτρηση. Τη θέση του πήρε ο νεαρός Βασίλης Χατζηεμμανουήλ.

Ο Ατρόμητος από την άλλη δεν μπήκε στο ματς με διάθεση να κλειστεί στην περιοχή του. Μάλιστα οι Περιστεριώτες απείλησαν στο 3ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης όταν ένα χτύπημα φάουλ του Μουνίθ πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Η ομάδα του Κρις Κόλμαν έδειξε από την αρχή διάθεση για να κρατήσει τη μπάλα και ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Με την «Ένωση» να παίρνει σιγά σιγά πρωτοβουλίες στο ματς, ήρθε και το γκολ. Στο 22′, μετά από μια φάση διαρκείας στη μεγάλη περιοχή, ο Γιώργος Τζαβέλλας βρέθηκε μόνος του κοντά στο σημείο του πέναλτι και άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μετατρέψουν την κατοχή σε ευκαιρίες χωρίς να τα καταφέρνουν. Ο Χατζηεμμανουήλ δεν είχε απειληθεί σε καμία περίπτωση και το πρόβλημα του Ατρόμητου ήταν ξεκάθαρα στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.

Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου βρήκε τους παίκτες του Κόλμαν σε σύγχυση και την ΑΕΚ να εκμεταλλεύεται πλήρως την κατάσταση. Από μια σέντρα του Λιβάι Γκαρσία στο 51ο λεπτό ο Στίβεν Τσούμπερ έκανε το 2-0 υπέρ της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν να μπορούν να συνέλθουν και στο 65′ το ματς «στράβωσε» οριστικά. Σε μια αντιπαράθεση μεταξύ των Μουνίθ και Ρότα, ο παίκτης των «κυανόλευκων» χτύπησε τον αντίπαλό του με αποτέλεσμα την απευθείας αποβολή του. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την «Ένωση» να ολοκληρώνει με απόλυτη επιτυχία την «δουλειά» της και το σκορ να μένει ίδιο έως το φινάλε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος