Πεπ Γκουαρδιόλα: «Μας λείπει το πάθος, δεν θα κατακτήσουμε τίποτα φέτος»

Με σκληρά λόγια μίλησε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι για την ομάδα του, Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τον αγώνα ενάντια στην Τότεναμ στον οποίον νίκησε με 4-2, με τον Ρίγιαντ Μαχρέζ να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Χαάλαντ να βάζει το 22ο γκολ του μέσα στην χρονιά.

Η εικόνα των «πολιτών» στο πρώτο ημίχρονο ήταν αποθαρρυντική, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2, πριν γίνει η ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Βάσει αυτού αλλά και γενικά τις εμφανίσεις της Σίτι στην φετινή της χρονιά, ο Ισπανός προπονητής δήλωσε:

«Μας λείπει σαν ομάδα το πάθος, μπορώ κάλλιστα να σας πω ότι αυτή την χρονιά δεν θα κατακτήσουμε τίποτα.

Μας έλειπε στον αγώνα το πάθος, η «φωτιά», η θέληση για την νίκη, από το πρώτο λεπτό κιόλας. Και οι οπαδοί μας, ήταν ήσυχοι για 45 λεπτά. Τους θέλω πίσω. Οι οπαδοί πρέπει να φωνάζουν για την ομάδα τους.

Μας αποδοκίμαζαν γιατί χάναμε, όχι γιατί παίζαμε άσχημα. Είμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο.

Μπορεί οι παίκτες να νιώθουν άνετα, αφού έχουμε κατακτήσει τις 4 από τις τελευταίες 5 Premier League. Ναι μεν πανηγυρίζουν όταν πετυχαίνουμε γκολ, αλλά δεν χρειάζεται μόνο αυτό για να πάρεις πρωτάθλημα.

Είναι λες και δεν αναγνωρίζω πλέον την ομάδα μου. Στο παρελθόν έπαιζαν με το πάθος για την νίκη. Δεν υπάρχει περίπτωση να καλύψουμε την διαφορά της Άρσεναλ.

Αν συνεχίζουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, η Άρσεναλ θα μας καταστρέψει. Η ομάδα πρέπει να αντιδράσει, θέλω να νικήσω την Άρσεναλ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος