«Πάτησε» και την Σβιόντεκ στον δρόμο για τον τελικό του «Ostrava Open» η Σάκκαρη (highlights)

Ακόμα μια σπουδαία νίκη πέτυχε στην Τσεχία πέτυχε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, αυτή τη φορά επί της Ίγκα Σβιόντεκ με 2-0 σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εδώ και καιρό. Η 26χρονη είναι πραγματικά ασταμάτητη και κατάφερε να κερδίσει σε «straight sets» και το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης. Πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του «Ostrava Open» αλλά και την πρώτη είσοδο στο Top-10 στην καριέρα της.

Το ματς:

 

Το ξεκίνημα για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικό. Πέτυχε κατευθείαν «μπρέικ» στο σερβίς της Σβιόντεκ ενώ παράλληλα διατήρησε το δικό της. Κάπως έτσι πήρε προβάδισμα δύο γκέιμ (2-0) πολύ νωρίς στο σετ. Στη συνέχεια και οι δύο τενίστριες κράτησαν τα σερβίς τους, κάτι που φυσικά ευνόησε την Σάκκαρη. Η 26χρονη έκανε το 1-0 στο ματς επικρατώντας με 6-4 στα γκειμ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ακριβώς όπως τελείωσε το πρώτο, δηλαδή με τις δύο αθλήτριες να μην μπορούν να «σπάσουν» η μια το σερβίς της άλλης. Αυτό άλλαξε στο πέμπτο γκέιμ όταν η Σάκκαρη έκανε το 3-2 και στη συνέχεια το 4-2. Όντας πλέον με την «πλάτη στον τοίχο», η Πολωνή κλήθηκε να «βγάλει αντίδραση». Και το έκανε παίρνοντας τρία σερί γκέιμ (ένα εκ των οποίων ήταν «μπρέικ») για να «γράψει» το υπέρ της 5-4. Παρόλα αυτά, η Ελληνίδα τενίστρια δεν «αγχώθηκε», έδειξε ξανά ότι είναι ανώτερη και με ένα δικό της σερί τριών γκέιμ κέρδισε το ματς.

Τα σετ: 6-4, 7-5.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος