Παρουσία Μαρινάκη και Μώραλη τελέστηκε το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7

Παρουσία του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, σύσσωμης της οικογένειας του Ολυμπιακού, χιλιάδων οπαδών του πειραϊκού συγκροτήματος, τελέστηκε το μεσημέρι στο «Γ. Καραϊσκάκης» το μνημόσυνο για τα 21 θύματα της Θύρας 7.

Παρών ήταν ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός προεξάρχοντος του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ήταν σύσσωμο τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα (προπονητής, παίκτες, συνεργάτες κτλ) όσο και η διοίκηση. Εκεί ήταν και ο μπασκετικός Ολυμπιακός με πρώτα τα αδέλφια Αγγελόπουλοι, τα μέλη του τμήματος αλλά και διοικητικά στελέχη. Παρών ήταν και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, αλλά και αθλητές και προπονητές από τα ναυταθλητικά και «υγρά» σπορ, τις πολεμικές τέχνες αλλά και τις ακαδημίες αφού οι ομάδες βόλεϊ και πόλο είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εκπροσώπηση υπήρξε και από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ παρότι επίσης υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εκεί ήταν και 20 ποδοσφαιρικές σχολές του Ολυμπιακού απ’ όλη την Αττική αλλά και αυτή της Θεσσαλονίκης. Σύσσωμη ήταν και η ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων και φυσικά μέλη των 21 οικογενειών που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και φυσικά χιλιάδες κόσμου κάθε φύλου και ηλικίας.

Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης και των ομιλιών έγινε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των θυμάτων από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά, Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και από τον Δήμαρχο Πειραιά.

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΕ Ολυμπιακός

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ