Παρελθόν από την Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς

Με προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα της Τσέλσι, ο Ρώσος ιδιοκτήτης των «Μπλε» Ρόμαν Αμπράμοβιτς ανακοίνωσε πως παραιτείται και αφήνει τη διαχείριση και την εποπτεία του συλλόγου στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας.

Στη «σκιά» της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία αλλά και των «πιέσεων» από τη βρετανική κυβέρνηση, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς προχώρησε σε επίσημη δήλωση με την οποία ανακοινώνει την αποχή του από τα διοικητικά του καθήκοντα στην Τσέλσι και το «διαζύγιο» μετά από 20 χρόνια συνεργασίας.

Η δήλωση του ιδιοκτήτη της Τσέλσι:

«Κατά τη διάρκεια της σχεδόν 20χρονης ιδιοκτησίας μου στην Τσέλσι, θεωρούσα πάντα τον ρόλο μου ως θεματοφύλακας του συλλόγου, του οποίου η δουλειά είναι να διασφαλίσει ότι θα είμαστε όσο πιο επιτυχημένοι μπορούμε σήμερα, καθώς και να οικοδομήσει για το μέλλον, διαδραματίζοντας επίσης θετικό ρόλο στις κοινότητές μας.

Πάντα έπαιρνα αποφάσεις έχοντας κατά νου το συμφέρον του συλλόγου. Παραμένω αφοσιωμένος σε αυτές τις αξίες. Αυτός είναι ο λόγος που δίνω σήμερα στους διαχειριστές του φιλανθρωπικού ιδρύματος της Τσέλσι τη διαχείριση και τη φροντίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι στην καλύτερη θέση για να φροντίσουν τα συμφέροντα του συλλόγου, των παικτών, του προσωπικού και των φιλάθλων».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος