Παραολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Ένα ασημένιο μετάλλιο ο ελληνικός απολογισμός της ημέρας των Αγώνων

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης στα Μπότσια. Το μετάλλιο του Πολυχρονίδη είναι το έβδομο που πήρε η χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης ύστερα από έναν συγκλονιστικό αγώνα κόντρα στον Άνταμ Πέσκα ηττήθηκε στο τάι μπρέικ και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Αρκετά καλά πήγαν οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στην σημερινή 7η ημέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο καθώς είχαν πλασαρίσματα στην πρώτη δεκάδα.

Αναλυτικά:

Στον τελικό των 100μ Τ11 ο Θανάσης Γκαβέλας και ο Σωτήρης Γκαραγκάνης

Ο Θανάσης Γκαβέλας και ο Σωτήρης Γκαραγκάνης ύστερα από ακόμη μία εξαιρετική κούρσα προκρίθηκαν στον τελικό των 100 μέτρων Τ11. Οι δύο αθλητές στον δεύτερο ημιτελικό τερμάτισαν πρώτοι με 10.99 και πήραν την απευθείας πρόκριση. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο (02/09) στις 13:10.

Τέταρτος ο Στέλιος Μαλακόπουλος στον άλμα εις μήκος Τ64

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στέλιος Μαλακόπουλος στον τελικό του άλματος εις μήκος Τ64. Ο Έλληνας αθλητής έχασε το χάλκινο μετάλλιο μόλις για 4 εκατοστά. Ο Μαλακόπουλος κατέλαβε την τέταρτη θέση έχοντας καλύτερο άλμα στα 7.04μ.. Με την επίδοση του αυτή ισοφάρισε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία Τ62.

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος έχασε το χάλκινο μετάλλιο για μόλις τέσσερα εκατοστά, καθώς ο τρίτος Τρεντέν Μερίλ πήδηξε 7.08μ..

Στη 38η θέση ο Σωτήρης Γαλόγαυρος

Ο Σωτήρης Γαλόγαυρος έλαβε μέρος στα προκριματικά του μικτού 10 μέτρων Air Rifle Phone SH1. Ο Έλληνας αθλητής ολοκλήρωσε την προσπάθεια του έχοντας 624,6 πόντους καταλαμβάνοντας την 38η θέση και έμεινε εκτός τελικού.

Πέμπτος ο Γεράσιμος Λιγνός στα 100μ πρόσθιο

Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Γεράσιμος Λιγνός στη δεύτερη προκριματική σειρά των 100 μέτρων πρόσθιο SB13. Ο Έλληνας κολυμβητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του πέμπτος με χρόνο 1:13.34 και έχοντας τον 10ο καλύτερο χρόνο στο σύνολο έμεινε εκτός τελικού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος