ΠΑΟΚ: Κοντά στους πρόσφυγες

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ακόμη φορά, αποδεικνύει ότι στηρίζει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, είτε πρόκειται για έλληνες, είτε για πρόσφυγες. Αυτή την φορά ανέλαβε πρωτοβουλία, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τους χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν στην χώρα μας.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το Makedonia Palace «Περνάμε τα σύνορα» στηρίζοντας τη συναυλία αλληλεγγύης προς στους χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν καθημερινά στα σύνορα της Ειδομένης προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους προς ένα καλύτερο αύριο.
Από τις 12:00 (18.10) θα ξεκινήσει η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης ενώ παράλληλα θα υπάρχουν μέχρι τις 20:00 πολλές εκδηλώσεις με πάνω από 60 καλλιτέχνες.
Σας περιμένουμε!

//

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ