Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο ο Λουντ!

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ρόμπιν Λουντ. Ο Φιλανδός μέσος, υπέστη βλάβη στον πνευμοθώρακα και έμεινε στο Μπακού με τον γιατρό του Παναθηναϊκού, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ενώ η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για την Αθήνα αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Γκαμπάλα, ο Ρόμπιν Λουντ και ο γιατρός της ομάδας Παναγιώτης Κουλουμέντας, έμεινε στο Μπακού και σε νοσοκομείο της πόλης, καθώς η κατάσταση της υγείας του, δεν επέτρεπε να ταξιδέψει.
Ο Λουντ, θα νοσηλευτεί για ένα τουλάχιστον 24ωρο, για ένα υποβληθεί σε μια σειρά από εξετάσεις και στην συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψει στην χώρα μας, το Σάββατο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος