Παναθηναϊκός-Ουντινέζε 1-2

Προδόθηκε από τα αμυντικά του λάθη, ο Παναθηναϊκός, που έχασε 2-1, στην Λεωφόρο, από την Ιταλική Ουντινέζε, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Θετικός ο απολογισμός στην επίθεση, άλλα μέτρια η κατάσταση στα μετόπισθεν. Στην επίθεση, οι πράσινοι σκόραραν και απείλησαν την «ιταλική» εστία. Αντίθετα στην αμυντική λειτουργία, το τριφύλλι κινήθηκε στην μετριότητα. Τα προσωπικά λάθη έβαλαν την σφραγίδα στο παιχνίδι.
Βέβαια, σε μια φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας, η κριτική δεν μπορεί να είναι αυστηρή. Τα παιχνίδια κατά την διάρκεια της προετοιμασίας δίνονται για να εμπεδώσουν στην «πράξη» οι ποδοσφαιριστές ότι μαθαίνουν στην προπόνηση και για να βγουν στην επιφάνεια, τα όποια λάθη και στην συνέχεια να διορθωθούν. Και στην περίπτωση του αγώνα κόντρα στην Ουντινέζε, τα λάθη υπήρξαν και θα πρέπει να διορθωθούν. Τα αμυντικά λάθη και τα όποια προβλήματα στην οργάνωση θα κληθούν να διορθώσουν και να λύσουν οι πράσινοι ,τις επόμενες μέρες.
Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να μπει δυνατά στον αγώνα, αλλά η Ουντινέζε είχε άλλη άποψη. Στο 9′, ο Φερνάντες πήρε την βαθιά μπαλιά από την άμυνα, έπιασε στον ύπνο τους Σάντσεθ και Ταυλαρίδη και με λόμπα νίκησε τον Κοτσόλη και άνοιξε το σκορ. Για είκοσι λεπτά, οι πράσινοι , επηρεάστηκαν από το γκολ και κινήθηκαν σε ρηχά νερά.
Στο 56’ , οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Λαγός με ψηλοκρεμαστή μπαλιά, βρήκε τον Μπέργκ, που κατέβασε με την σειρά του ωραία την μπάλα, στην συνέχεια τον Σκουφέ και έκανε το 1-1.

Στο 76, ο Τριανταφυλλόπουλος δεν κατάφερε να γυρίσει στον Κοτσόλη .Ο Αγκίρε, εκμεταλεύεται το λάθος του και έκανε το 2-1
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Λαγός (60′ Τριανταφυλλόπουλος), Μπεργκ, Ζέκα, Βέμερ, Ατζαγκούν (60′ Λουντ), Καρέλης (70′ Καλτσάς), Ταυλαρίδης, Σάντσεθ (60′ Κουτρουμπής), Νίνης (67′ Πέτριτς), Πράνιτς
Ουντινέζε: Καρνέζης (46′ Σκουφέτ), Ουαγκέ, Αντνάν, Ντανίλο, Ντομίτσι, Εντενίλσον (60′ Βέρε), Φερνάντες (84′ Α. Ζαπάτα), Πίντζι, Κονέ (46′ Μέρκελ), Τερεό (74′ Αγκίρε), Ντουβάν Ζαπάτα (60′ Πασκουάλε) .

Δημ.Καϊμάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος