Παναθηναϊκός: Με στόχο το διπλό στην Τούμπα

Χωρίς τον Σέρχιο Σάντσεθ, ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός, ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη, όπου και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή, τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ισπανός αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, επι αθηναικού εδάφους και ο Γιάννης Αναστασίου, αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Η κατάσταση του, δεν εμπνέει ανησυχία.
Κατά, τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του προπονητή του ΠαναθηναΪκού. Έκτος αποστολής έμειναν οι συνήθεις «ύποπτοι» Δώνης, Μπούρμπος, και Εσιέν
Στο πρώτο φετινό ντέρμπι, οι πράσινοι, θέλουν να κατακτήσουν την νίκη, ώστε να μείνουν κοντά στον Ολυμπιακό ή γιατί όχι να πιάσουν τον Ολυμπιακό, στην κορυφή, εάν στραβοπατήσει, στο Περιστέρι. Η 20μελής αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπεργκ. Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές. Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Μπεργκ, αντί του Πέτριτς, στην αρχική ενδεκάδα.

Του Δημ.Καϊμά

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ