ΠΑΕ Άρης στο ημίχρονο: «Ξεφτιλισμένοι, δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο» – Μάντζιος: «Απίστευτα πράγματα εντός κι εκτός γηπέδου» (βίντεο & εικόνες)

O Άρης εξέφρασε έντονα παράπονα κατά πάντων, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Παράλληλα, οργισμένη ήταν η αντίδραση από τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Άκη Μάντζιο.

Αρχικά με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η ΠΑΕ Άρης στο ημίχρονο επιτέθηκε στον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ αλλά και το συνδρομητικό κανάλι της COSMOTE TV.

Οι Θεσσαλονικείς στέκονται σε δύο φάσεις. Στο γεγονός ότι ο Ρότα δεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά και στο κερδισμένο πέναλτι της ΑΕΚ.

«Ξεφτιλισμένοι δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο. Κλατενμπεργκ, κατάλαβε τώρα όλη η Ελλάδα γιατί έβαλες αυτόν τον χειρουργό. Χάρισε Κόκκινη στο Ρότα και έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι. Ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε στο δεύτερο ημίχρονο!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Εκεί στην Cosmote Tv όλα καλά ; Τη δεύτερη κίτρινη του Ρότα θα μας τη δείξετε ; Ε ;», αναφέρει η τοποθέτηση.

Μάντζιος: «Σήμερα, έγιναν απίστευτα πράγματα τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου»

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του Άρη υποστήριξε ότι «αν άξιζε μια ομάδα να κερδίσει, αυτή ήμασταν εμείς». «Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες, επαναλαμβάνω ότι έγιναν απίστευτα λάθη. Όχι από την πλευρά μας, και παρά το 2-0 είπαμε ότι δε σταματάμε και φτάσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι έχοντας αρκετές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στα παιδιά», είπε εκνευρισμένος και αποχώρησε.

«Θέλω να μιλήσω καθαρά για αγωνιστικά θέματα. Είχαμε ευκαιρίες από το πρώτο ημίχρονο, ακόμη και μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Είχαμε τη δυνατότητα να ισοφαρίσουμε αλλά έγιναν κάποια πράγματα τα οποία μας δικαιώνουν απόλυτα σ’ αυτό που έχουμε ζητήσει για να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές σε ένα ντέρμπι και επί του οποίου υποτίθεται ότι έχουμε δίκιο. Δεν αλλάξαμε κάτι στο δεύτερο ημίχρονο όπου και πάλι είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε ή ακόμη και να πάρουμε το παιχνίδι», συμπλήρωσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος