Ουόκαπ: «Μαθαίνω από τον Σλούκα, του κάνω ερωτήσεις»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Basketnews, ο Τόμας Ουόκαπ στάθηκε στον Κώστα Σλούκα, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι που τον έχει δίπλα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κλέψιμο στον Σλούκα στο Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός: «Έκανα ένα κλέψιμο σε έναν παίκτη αυτής της ποιότητας και ένα ματς που ήταν σε κομβικό σημείο. Δεν είναι μόνο το καλύτερο αμυντικό παιχνίδι, αλλά ίσως το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής μου».

Για την απόφαση του Γιασικεβίτσιους να τον εμπιστευτεί και να του δώσει τα «κλειδιά» της Ζαλγκίρις: «Όπως έλεγα σε κάποιον για εκείνη την εποχή, αν αυτό πάει χειρότερα για μένα, τότε ποιος ξέρει αν παίζω μπάσκετ».

Για το πως είναι να παίζει δίπλα στον Σλούκα: «Κοιτάζεις έναν παίκτη σαν αυτόν, παίζει 12-13 χρόνια. Η γνώση που έχει αποκτήσει είναι πολύ ανώτερη από τη δική μου, έτσι μαθαίνω από αυτόν και του κάνω ερωτήσεις. Και μετά επίσης ξέρω ότι είναι εδώ για ένα χρόνο, οπότε είναι σημαντικό για μένα να μου δώσει συμβουλές και κατευθύνσεις στο σύστημα. Και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι ανοιχτός και δεκτικός σε αυτό».

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος