Όταν ο Μοχάμεντ Άλι συνάντησε τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Σαν σήμερα πριν από 41 χρόνια, γράφεται ιστορία στο Caesar΄s Palace του Λας Βέγκας.

Ο «θρύλος» της πυγμαχίας, Μοχάμεντ Άλι, προετοιμάζεται για τη μάχη ενάντια στον Λάρι Χολμς με φόντο τον τέταρτο προσωπικό τίτλο στην κατηγορία των βαρέων βαρών. Η «οικία των πρωταθλητών», η Μέκκα του αθλήματος, ετοιμαζόταν να υποδεχθεί ξανά τον σπουδαιότερο πυγμάχο όλων των εποχών.

Κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης, ένας «μύθος» των κινηματογραφικών ρινγκ τον πλησιάζει· είναι ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος μέσω του χαρακτήρα του ΙταλοΑμερικανού πυγμάχου, Ρόκι Μπαλμπόα, έφερε το μποξ στη μεγάλη οθόνη.

Κάτι παραπάνω από ένα έτος μετά την επίσημη πρεμιέρα του σίκουελ της άκρως επιτυχημένης σειράς ταινιών «Ρόκι», το φιλοθεάμον κοινό βίωσε ένα αξέχαστο αντάμωμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος