Όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης συνάντησε τους Ιακωβίδη, Καραλή και Τεντόγλου

Τα βιώματα και οι σκέψεις των Ελλήνων αθλητών πέρασαν από την εκπομπή του ERTflix «Ο δρόμος για το Τόκιο» με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Άπαντες οι Έλληνες αθλητές που ταξίδεψαν στο Τόκιο για την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασαν από τις «ακτίνες» του ERTflix, μέσω της εκπομπής «Ο δρόμος για το Τόκιο», που παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Τρεις εξ αυτών ήταν οι αθλητές Θοδωρής Ιακωβίδης, Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου που αγωνίστηκαν σήμερα (31/7) στα αγωνίσματά τους.

Ο πρώτος ήταν ο πρωταγωνιστής της σημερινής ημέρας, καθώς μετά τον αγώνα -στον οποίο τερμάτισε 11ος- ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια ότι οι Αγώνες του Τόκιο είναι οι τελευταία οι στην καριέρα του. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας ξέσπασε για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασία του.

Δείτε όσα είχε πει ο 30χρονος αρσιβαρίστας στο 39ο επεισόδιο της εκπομπής «Ο δρόμος για το Τόκιο»: https://www.ertflix.gr/psychagogia/o-dromos-gia-to-tokio-team-hellas-ep39-theodoros-iakovidis-arsi-varon/

Με τη σειρά του, ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του άλματος επί κοντώ, «πετώντας» στα 5.75. Η εντυπωσιακή εμφάνιση του 22χρονου αθλητή τον κατάταξε στην τελική δωδεκάδα και θα προσπαθήσει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στον τελικό (3/8).

Το επεισόδιο 46 της εκπομπής του ERTflix, με την παρουσία του εκστασιασμένου νεαρού επικοντιστή: https://www.ertflix.gr/psychagogia/o-dromos-gia-to-tokio-team-hellas-ep46-emmanoyil-karalis-stivos-epi-konto/

Εκτός από την παρουσία του Εμμανουήλ Καραλή, η Ελλάδα θα έχει ακόμη μία εκπροσώπηση σε τελικό αγωνίσματος στο Τόκιο. Αυτή στο άλμα εις μήκος με τον Μίλτο Τεντόγλου, που έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια με άλμα στα 8.22 μέτρα ξεπερνώντας το όριο πρόκρισης (8.15μ).

Από το «παράνομο» παρκούρ, ο 23χρονος αθλητής βρέθηκε στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του Τόκιο και η εκπομπή που φιλοξένησε όλους τους Έλληνες αθλητές, αποκάλυψε το προφίλ του.

Δείτε το 7ο επεισόδιο του «Ο δρόμος για το Τόκιο» με τον Μίλτο Τεντόγλου: https://www.ertflix.gr/psychagogia/o-dromos-gia-to-tokio-team-hellas-ep7-miltos-tentogloy-stivos-mikos/

Πηγή: SPORTS.ERT.GR

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος