ertnews.gr

Όρθιος ο Ολυμπιακός στη Πυλαία μείωσε σε 2-1 νίκες τον ΠΑΟΚ

11/04 23:10
Όρθιος ο Ολυμπιακός στη Πυλαία μείωσε σε 2-1 νίκες τον ΠΑΟΚ

Στο τάι-μπρέικ κρίθηκε και ο τρίτος ημιτελικός του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό με τους «ερυθρόλευκους» να μένουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση του εισιτηρίου για τους τελικούς του πρωταθλήματος καθώς νίκησαν με 3-2 σετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε δύο φορές στα σετ, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει. Οι παίχτες του Πιάτσα πήραν με μεγάλη ευκολία το τέταρτο σετ, αλλά και το τάι-μπρέικ. Ο τέταρτος ημιτελικός θα γίνει πάλι στη Πυλαία την Τετάρτη, όπου αν ο ΠΑΟΚ νικήσει τότε θα συμπληρώσει τις τρεις απαιτούμενες νίκες και θα προκριθεί στους τελικούς της Α1 βόλεϊ ανδρών, ενώ σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού, η σειρά θα ξαναγυρίσει το κλειστό του Ρέντη για τον πέμπτο και τελευταίο ημιτελικό.

Τα σετ: 25-21, 24-26, 25-23, 17-25, 8-15

Προβάδισμα ο Φοίνικας Σύρου

Προβάδισμα 2-1 στη σειρά των ημιτελικών της Α1 ανδρών πήρε ο Φοίνικας Σύρου μετά τη νίκη του επί της Κηφισιάς με 3-0. Οι νησιώτες έχουν έτσι την ευκαιρία να προκριθούν στους τελικούς της Α1 αν καταφέρουν και κερδίσουν το επόμενο ματς που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (13/4) επίσης στην Ερμούπολη.

Τα σετ: 25-17, 25-15, 25-23

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)  

Δημήτρης Γιαχανατζής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version