Οριστικοποιήθηκε το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα

Την Τετάρτη στις 4 Μαΐου θα γίνει το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και στο «Rajko Mitic», γνωστό ως «Μαρακανά» μετά την οριστικοποίηση του που έγινε σήμερα από πλευράς Σέρβων.

Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο Βελιγράδι ήταν στις 12 Νοεμβρίου του 1994, με τον Ερυθρό Αστέρα να επικρατεί με σκορ 4-1. Το συγκεκριμένο φιλικό ήταν ο πρώτος διεθνής αγώνας που έδωσε ο Ερυθρός Αστέρας εκείνη την εποχή και μάλιστα άνοιξε το δρόμο για να επιστρέψει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις το 1995.

Ελαμπντελαουί: “Τρομακτική η εμπειρία της Τούμπας”

Τρομακτική χαρακτήρισε την εμπειρία της Τούμπας και τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο Νορβηγός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Syklingensverden.com», αναφέρθηκε στην «τρομακτική» αυτή εμπειρία που είχε στην Ελλάδα, αλλά και στην κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό.

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πίστεψαν ότι θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι που δεν ήταν. Ήταν τρομακτικά. Άρχισαν να πετούν πέτρες, μπουκάλια από γυαλί και φωτοβολίδες. Χούλιγκανς εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο που θύμιζε πολεμική ζώνη. Έχω αρκετές τέτοιες εμπειρίες από την Ελλάδα, όμως αυτή ήταν η χειρότερη. Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα συμβεί. Ο πρωθυπουργός της χώρας είπε ότι δεν πάει άλλο» τόνισε, ενώ σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος υπογράμμισε πως «είναι ξεχωριστό ότι καθαρίσαμε από νωρίς τον τίτλο. Έχουμε μόνο μία ήττα, μία ισοπαλία και από εκεί και πέρα μόνο νίκες. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην Ελλάδα να εξασφαλίσει κάποιος τόσο νωρίς τον τίτλο μαθηματικά».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος