Οπαδός γλίστρησε και πήγε να κάνει «τάκλιν» στον Λιονέλ Μέσι μετά τη λήξη του αγώνα με την Μπάγερν

Η Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου με 2-0 στη ρεβάνς της φάσης των «16» του UEFA Champions League και «αποχαιρέτησε» την διοργάνωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χωρίς να καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, καθώς δεν μπόρεσε να απειλήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο την εστία του Γιαν Σόμερ, ενώ από την αντίθετη πλευρά ο Τσούπο-Μοτίνγκ και ο Γκνάμπρι μπόρεσαν να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε προς τον Λιονέλ Μέσι με γρήγορη ταχύτητα. Ωστόσο, όταν βρέθηκε κοντά του γλίστρησε και παραλίγο τα πόδια του να πάρουν μαζί αυτά του Αργεντινού σούπερ-σταρ, κάτι που θα μπορούσε εύκολα να είχε τραυματίσει τον “Pulga”. Αυτό φυσικά θα ήταν ακόμα ένα «πλήγμα» για τους «Παριζιάνους», οι οποίοι έχουν χάσει τον Νεϊμάρ λόγω τραυματισμού μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αμέσως οι σεκιούριτι του γηπέδου ακινητοποίησαν τον οπαδό ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος και τον συνόδευσαν εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος