Ολυμπιονίκης έφτιαξε το κανό της με… προφυλακτικό (video)

Η Τζέσικα Φοξ κατέκτησε δύο μετάλλια στο κανόε-καγιάκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πιθανότατα όμως να μην τα είχε καταφέρει χωρίς τη συμβολή της ομάδας της!

Σημειώνεται πως το κανό της Αυστραλέζας είχε υποστεί ζημιά στην μία του άκρη, ωστόσο η επισκευή ήταν άμεση και περιλάμβανε ένα… προφυλακτικό!

«Πάω στοίχημα πως δεν ξέρατε πως τα προφυλακτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επισκευή κανό» έγραψε η ίδια η αθλήτρια στο βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Η Τζέσικα Φοξ ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Ολυμπιακό τουρνουά Κανόε C1. Η Αυστραλή τερμάτισε στον τελικό με χρόνο 105.04, αφήνοντας πίσω της τη Βρετανή, Μάλορι Φράνκλιν (+3.64), και τη Γερμανίδα, Αντρεα Χέργκοζ (+6.09).

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος