Ολυμπιακός: Με «φόντο» την πρόκριση στα play off

Με μοναδικό στόχο σήμερα το διπλό, το οποίο θα του εξασφαλίσει την πρόκριση στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» κόντρα στη Λουντογκόρετς (10/08, 21:00).

Μετά το 1-1 στο «Γ.Καραϊσκάκης», οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για το σημερινό «τελικό» στην «Huvepharma Arena» του Ράζγκραντ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, εφόσον προκριθεί, στη συνέχεια, ακόμη κι αν αποκλειστεί από το νικητή του ζευγαριού Μάλμε-Ρέιντζερς, θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να ξεκινήσουν με 4-3-3, με τον Τζολάκη να είναι μεγάλο φαβορί για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Στα στόπερ θα βρεθούν οι Σεμέδο και Μπα, ενώ στα αμυντικά άκρα θα δούμε τους Ανδρούτσο και Ρέαμπτσιουκ.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί ο Μπουχαλάκης μαζί με τους Μαντί Καμαρά και Εμβιλά, ενώ τα εξτρέμ θα είναι οι Μασούρας και Βαλμπουενά. Στην επίθεση όπως όλα δείχνουν θέση βασικού θα έχει ο Ελ Αραμπί.

Στην αποστολή θα βρίσκεται επίσης και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Χένρι Ονιεκούρου. Οι υπόλοιποι διαθέσιμοι παίκτες του Μαρτίνς είναι οι εξής: Καραργύρης, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι.

Από την άλλη μεριά, οι Βούλγαροι που δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τιμωρημένο Τεκπτεϊ, αναμένεται να ξεκινήσουν με το ίδιο σύστημα, το 4-3-3.

Ο Καλίνα είναι αυτός που θα καλύψει τα γκολποστ, ενώ την αμυντική γραμμή θα συμπληρώσουν οι Νεντιάλκοβ, Βερντόν, Πλαστούν και Ικοκό.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν οι Σόουζα, Γκονσάλβες και Μπατζί, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Σωτηρίου, Ντεσποντόβ και Βάντερσον.

Η «δίψα» της Βουλγάρικης ομάδας για πρόκριση στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται και από το σημερινό «sold out», καθώς πρωταθλητές Ελλάδας, θα αγωνιστούν μπροστά σε 5.000 οπαδούς της.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισραηλινός Όρελ Γκρίνφιλντ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ρόι Χασάν, Ιντάν Γιαρκόνι και τέταρτος θα είναι ο Γκαλ Λέιμποβιτς.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος