Ολυμπιακός: Με ειδική μπότα στον Ρέντη ο Μπουχαλάκης, χάνει τον Αστέρα και ίσως τον Παναθηναϊκό

Στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης εμφανίστηκε φορώντας ειδική μπότα λόγω του τραυματισμού του στον ταρσό μετά την αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Πειραιώτες έμειναν στο 0-0 με τον Απόλλωνα στη «Ριζούπολη» και δεν ήταν αυτός ο μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον Πέδρο Μαρτίνς. Συγκεκριμένα, ο τραυματισμός του Μπουχαλάκη αναμένεται να τον αφήσει σίγουρα εκτός αγωνιστικής δράσης για τα επόμενα παιχνίδια, με κίνδυνο να χάσει και το «ντέρμπι των αιωνίων» κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τους «ερυθρόλευκους» για το ακριβές διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης, αλλά θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα απουσιάσει από τα ματς με Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και ίσως Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, τα ευχάριστα νέα για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως οι Λαλά, Λόπες και Ανδρούτσος αναμένεται να βρίσκονται στα πλάνα του για το Κυριακάτικο (09/01) ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική της Super League.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος