Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ertnews.gr σε ρυθμούς… Τόκιο (audio)

Για την ετοιμότητα της συντακτικής ομάδας του ertnews.gr προς την πλήρη κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων – Τόκιο 2020, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια του σημαντικότερου αθλητικού γεγονότος του πλανήτη θα είναι «στις επάλξεις» (από τις 23 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου) μίλησε ο επικεφαλής του ertnews.gr Τάσος Οικονόμου, στον Θωμά Σίδερη και το Πρώτο.

«Την ομάδα του ertnews.gr για την κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων στελεχώνουν νέα παιδιά από κοινού με τη συντακτική ομάδα του ιστότοπου, προκειμένου με κόπο, τεχνογνωσία και δημοσιογραφική πληρότητα να μεταδοθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα αγωνίσματα και οι εξελίξεις», επεσήμανε σχετικά ο Τάσος Οικόνομου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα μέσα με τα οποία οι τηλεθεατές, ακροατές και φυσικά οι αναγνώστες του ertnews.gr μπορούν ανά πάσα στιγμή, ακόμα και από την παραλία, να ενημερώνονται και από το κινητό τους τηλέφωνο για όλα τα τεκταινόμενα στους Αγώνες.

Ενδεικτικά, αναφέρθηκε στην ισχυρή παρουσία των ψηφιακών μέσων της ΕΡΤ στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και στο Viber, από όπου οι εγγεγραμμένοι χρήστες στην κοινότητα του ertnews.gr θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ειδοποιούνται για την έναρξη των αγωνισμάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος