Ο Ρέιμοντ Μπλοντλ νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Ο Ολλανδός Ρέιμοντ Μπλοντλ εκλέχτηκε νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής Επιτροπής, η Σουηδέζα Άσα Λινάρες Νορλίν αντιπρόεδρος και ο Νορβηγός Τεριέ Γέντοεφτ Ροέλ ταμίας.

Επίσης εκλέχτηκαν τα μέλη Μίριαμ Μαλόουν από την Ιρλανδία, Λούκας Σζέλιγκα από την Πολωνία, ο Τζεφ Νιούτον από τη Μεγάλη Βρετανία, η Ανίτα Ουρ από την Ουγγαρία και ο Μιντάουγκας Μπίλιους από τη Λιθουανία ως μέλη της Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Στη γενική συνέλευση της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής Επιτροπής, που διεξήχθη 5-6 Νοεμβρίου 2021 στη Λεμεσό της Κύπρου, την Ελληνική Παρολυμπιακή Επιτροπή εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Χρήστος Καλούδης. Επίσης στη Γενική συνέλευση παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας Χρήστος Τζαμούσης και ο διευθυντής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Σάκης Κωστάρης .

Σε αυτήν αποφασίστηκαν σημαντικά θέματα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακης Επιτροπής για τα επόμενα χρόνια, ενώ παρουσιάστηκαν οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Νέων 2022 στο Παλουάχτι της Φινλανδίας και οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Παραολυμπιακών Αθλημάτων 2023 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος