Η βρετανική κυβέρνηση επενδύει 232 εκ. λίρες για την Ολυμπιακή ομάδα της στο Παρίσι

Μεγάλη στήριξη στους αθλητές της ετοιμάζει η βρετανική κυβέρνηση εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Αναλυτικά, βρετανική κυβέρνηση θα διαθέσει 232 εκατομμύρια λίρες, επιπλέον της χρηματοδότησης της Εθνικής Λοταρίας σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον.

Η επένδυση αυτή θα είναι ενισχυμένη κατά 44% σε σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στοχεύει τόσο σε αθλητές, όσο και σε προπονητές και βοηθητικό προσωπικό.

Υπενθυμίζουμε πως η Ολυμπιακή ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας στην Ολυμπιάδα του Τόκιο κατέκτησε 65 μετάλλια σε 25 αθλήματα και τερμάτισε τέταρτη στον πίνακα των μεταλλίων.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ