Γ. Μαυρωτάς για την Εθνική Πόλο: Είμαστε υπερήφανοι για τις καλές εμφανίσεις – Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια (video)

«Έτσι όπως είναι ο αθλητισμός κάθε γενιά δίνει την σκυτάλη στην επόμενη, πατάει στα σκαλοπάτια που έβαλε η προηγούμενη και προχωράει να βάλει τα δικά της σκαλοπάτια. Και αυτό κάνουν τα παιδιά στο Τόκιο. Είμαστε όλοι υπερήφανοι για τις καλές εμφανίσεις και για το ότι δημιουργούμε προσδοκίες. Έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια ότι ανήκουν στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Ότι καλύτερο προκύψει σε αυτή την Ολυμπιάδα είναι καλοδεχούμενο», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Γιώργος Μαυρωτάς, Γ.Γ. αθλητισμού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αθήνα – Τόκιο» για το πώς διαφοροποιείται η σημερινή εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης από παλαιότερα ο κ. Μαυρωτάς είπε: «Αυτή οι γενιά έχει περισσότερους παίκτες με διεθνή εμπειρία σε ξένα πρωταθλήματα. Αυτό, σίγουρα, ανεβάζει την ομοιογένεια στην ομάδα. Υπάρχει μια ομοιογένεια στην ομάδα. Καλή χημεία. Τα παιδιά είναι στο peak της ωριμότητάς τους. Πλέον το πόλο, βασίζεται περισσότερο στο σύστημα και όχι στην ατομική πρωτοβουλία και εκεί φαίνεται ότι πηγαίνουμε καλά».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποια είναι τα προγνωστικά του για την Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης που μέχρι στιγμής διαγράφει μια εντυπωσιακή πορεία στις πισίνες των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο ο πρώην πολίστας τόνισε ότι όλα κριθούν στο παιχνίδι της Δευτέρας.

«Στον όμιλό μας τα πράγματα είναι πολύ ρευστά. Θα διασταυρωθούμε με κάποια θηρία. Ο προημιτελικός της Τετάρτης θα είναι το παιχνίδι κλειδί. Μπορούμε να κοιτάξουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια. Έχουν αυτή την στόφα. Ελπίζω ότι με όποιον αντίπαλο και να παίξουν να καταφέρουν και να ανταπεξέλθουν».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος