Απίστευτη πρόβλεψη Κατερίνας Στεφανίδη στο ertnews.gr: Ο καιρός θα κρίνει πολλά στο Τόκιο (video)

Μια απίστευτη πρόβλεψη είχε κάνει η χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, λίγο πριν αναχωρήσει για το Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μιλώντας σε συνέντευξή της στο ertnews.gr.

Νωρίτερα σήμερα, είχαν διακοπεί προσωρινά λόγω βροχής οι προκριματικοί γύροι στο άλμα επί κοντώ, και τα λεγόμενά της είναι πιο επίκαιρα από ποτέ!

Μεταξύ πολλών άλλων, η Κατερίνα, ερωτηθείσα για τις καιρικές συνθήκες που κρίνουν πολλά στις επιδόσεις των αθλητών, ανέφερε: «Ο καιρός επηρεάζει όλες τις αθλήτριες και την καθεμία ξεχωριστά. Εμένα συνήθως οι συνθήκες με επηρεάζουν λιγότερο από ότι άλλες αντιπάλους μου. Οπότε δεν θα μας πείραζε αν είχε λίγο αέρα. Οι συνθήκες και το ποια θα τις αντιμετωπίσει καλύτερα θα κρίνει το ποια επίδοση θα πάει καλύτερα και ποια αθλήτρια θα κερδίσει μετάλλιο».

Η Κατερίνα Στεφανίδη, αποκάλυψε ακόμα τι σκέφτεται τα δευτερόλεπτα εκείνα, πριν από το άλμα της, λέγοντας: «Το “in the zone” που λέμε οι αθλητές, είναι το χρονικό σημείο στο οποίο δεν σκεφτόμαστε κάτι. Απλά πιάνεις το κοντάρι, ξεκινάς και το σώμα σου έχει κάνει αυτό που έχει μάθει. Παρόλα αυτά θυμάμαι κάτι: Το 2016 στο Ρίο, όταν στεκόμουν στο διάδρομο και πριν αρχίσω να τρέχω, σκέφτηκα “Είσαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες – κίνησε λίγο καλύτερα το δεξί σου χέρι!”».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος