Η αγάπη για τον αθλητισμό, η προσήλωση στον στόχο και η επιθυμία για διάκριση οδήγησαν στο βάθρο 13 Έλληνες Παραολυμπιονίκες στους πρόσφατους Παραολυμπιακούς Αγώνες που διοργανώθηκαν στο Παρίσι.
Το Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 παρουσιάζει την ενότητα για τους Έλληνες Παραολυμπιονίκες, που πραγματοποίησε η Έλενα Καραθάνου για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ως αθλητές στην καθημερινότητα τους και τις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Αθλητισμού στις αθλητικές εγκαταστάσεις προς όφελος των αθλητών με αναπηρία.
Στην ενότητα αυτή μας μιλούν τρεις Παραολυμπιονίκες αθλητές ο Νάσος Γκαβέλας, η Λήδα Μανθοπούλου, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και ο Γιώργος Καπελάκης, πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής.
Απόσπασμα από την έρευνα παρουσιάστηκε στην εκπομπή των Γιώργο Πίκουλα και Στέλιο Βραδέλη «Έχουμε και Λέμε».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος