Ολυμπιακοί Αγώνες – Ιακωβίδης: «Οι οπαδοί έδειξαν τι σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός» (video)

Το ξέσπασμα του Θοδωρή Ιακωβίδη για τις συνθήκες προετοιμασίας των αθλητών, προκάλεσε τόσο την απολογητική στάση του Πύρρου Δήμα, όσο και μία εξαιρετική πρωτοβουλία από φιλάθλους του «τριφυλλιού».

Δείχνοντας ακόμη μία φορά τη στήριξή τους προς τον αθλητή, άνοιξαν τραπεζικό λογαριασμό με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειάς του για συνέχεια στην πολυετή καριέρα του, με φόντο την επόμενη Ολυμπιάδα.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Ιακωβίδη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Τόκιο 2020»:

Για την κίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού: «Τους ευχαριστώ όλους αυτούς. Αλήθεια. Με αυτή τους την πράξη δείχνουν τι σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός. Δεν ξέρω αν θέλω να το δεχτώ ή όχι. Δεν θέλω να μεταφραστεί αυτή η συναισθηματική μου έκρηξη σαν επαιτεία».

Για το γεγονός ότι δεν το βλέπουν έτσι οι φίλοι του Παναθηναϊκού: «Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν το βλέπουν έτσι. Είναι Παναθηναϊκοί και αυτό σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός. Θέλω να τονίσω ότι δεν είμαι μόνο εγώ που περνάω δύσκολο. Σίγουρα μέσα στο κτίριο 4 υπάρχουν 86 ήρωες και ηρωίδες. Σίγουρα έχουν και αυτοί ιστορίες να πουν.  Είναι και άλλοι πόσοι που δεν κατάφεραν να φτάσουν εδώ, που θα φτάσουν στο Παρίσι ή θα φτάσουν στο Λος Άντζελες. Αυτό που κάνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι πολύ σπουδαίο. Πραγματικά τους ευχαριστώ ξανά. Το θέμα είναι να κινητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός».

Για το ότι η πολιτεία ενδιαφέρθηκε όταν έφτασε σε αυτό το όριο ο ίδιος: «Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Κανονικά αυτά τα θέματα θα έπρεπε να είναι λυμένα. Καταλαβαίνουμε και τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε η χώρα, αλλά πιστεύω ότι αυτά θα έπρεπε να έχουν λυθεί καιρό».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ «Τόκιο 2020»:

Ακολουθήστε το ertnews.gr, για να παρακολουθείτε ζωντανά τις εξελίξεις σε όλα τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Μείνετε συντονισμένοι για ό,τι συμβαίνει στο μεγάλο ραντεβού της Ιαπωνίας, μέσω των μεταδόσεων λεπτό προς λεπτό του www.ertnews.gr και του συνεχώς ανανεωμένου φωτογραφικού & οπτικοακουστικού υλικού της ΕΡΤ· το οποίο, θα σας εξασφαλίζει εντυπωσιακές εικόνες από τα παρασκήνια των αγωνισμάτων, αλλά και τα ενδότερα του Ολυμπιακού Χωριού· ξεχωριστά βίντεο με τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και τις σημαντικότερες στιγμές τους εντός & εκτός αγωνιστικού χώρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος