Ολική ανατροπή και πρόκριση για την Καλλονή

Με ολική ανατροπή του σκορ η Καλλονή νίκησε με 2-1 τον Κισσαμικό και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου από τον 8ο όμιλο μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες πήραν τη πρώτη θέση στον όμιλο καθώς νίκησαν και τον Πανσερραικό με 1-0 και πέτυχαν το 3χ3.

Αναλυτικά:

Με σκόρερ τον Φούντα στο 35ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης έκαμψε την αντίσταση του Πανσερραϊκού και έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από τις Σέρρες, πετυχαίνοντας το απόλυτο στον όμιλο του 3χ3.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Μέλκας, Στεργιανός, Κιόσε, Κουκόλης, Καψάλης, Ολίσε (69’ Ρούτσης), Ανδρέου, Παπαστεργίου, Ραμίρεζ, Πόποβιτς (80’ Τσομαχασβίλι), Αγγελούδης.

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Τορμένα, Αλόκο, Μουκάμ, Ντουντού, Γουάτο (46’ Χαμντανί), Δημούτσος, Ντε Μπλάσις (46’ Τσοκάνης), Φούντας (79’ Ζησόπουλος), Σκούρτης.

Κισσαμικός-Καλλονή 1-2

Στα Χανιά λίγο έλλειψε να γίνει η έκπληξη, καθώς ο Κισσαμικός με το τέρμα του Ποσόνκοβιτς στο 35’ πήρε προβάδισμα στο σκορ (1-0) και ταυτόχρονα κρατούσε την πρόκριση στα χέρια του, μέχρι το 66’ όπου ο Μάρκοβιτς ισοφάρισε για την Καλλονή και η πρόκριση άλλαξε χέρια. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+) οι φιλοξενούμενοι με το εύστοχο πέναλτι του Μανούσου πήραν τη νίκη με 2-1.

Κίτρινες: Μανούσος

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παντελάκης, Τσερκέζος, Βλάχος (68′ Μάντζης), Σμίλτος (85′ Σουμπασάκης), Σελινιωτάκης, Λώττας (78′ Τσικουδάκης), Μάνιας, Βαττής, Τσοντάκης, Ποσίνκοβιτς.

ΑΕΛ Καλλονής (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκος, Ούκα, Κρολ, Γεωργίου, Ευαγγελιδάκης, Χατζηδημητρίου (52′ Σπυρόπουλος), Καλτσάς, Τσαμπούρης, Μανούσος, Μάρκοβιτς (89′ Μπουρούς), Μπαργκάν (55′ Χιντασέλι).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος