Οδοστρωτήρας Τσιτσιπάς: «Καθάρισε» (2-0 σετ) τον Ρουντ και προκρίθηκε στους «4» (video)

Γράφει: Νικηταράς Θάνος 

Μια εύκολη νίκη πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ, καθώς τον κέρδισε με 2-0 σετ (6-1, 6-4) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά ATP στο Τορόντο.

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε την ανωτερότητα του και κέρδισε εύκολα με 6-1 σε 24 (!) μόλις λεπτά. Ο Έλληνας τενίστας είχε προηγηθεί με 5-0, με τον Ρουντ να καταφέρνει μόνο να μειώσει σε 5-1 προτού ο Τσιτσιπάς κάνει το 6-1 και πάρει το πρώτο σετ.

Το δεύτερο σετ ήταν αρκετά ανταγωνιστικό, ο Ρουντ έκανε το 1-0, ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στη συνέχεια ο Νορβηγός τενίστας πήρε εκ νέου το προβάδισμα. O Τσιτσιπάς ισοφάρισε ξανά σε 2-2, ενώ ο Ρουντ έσφιξε ξανά τις γροθιές του στο 5ο γκέιμ, καθώς έκανε το 3-2. Ο Τσιτσιπάς έκανε στη συνέχεια το 3-3, ενώ ο Ρουντ έκανε από την πλευρά του το 4-3. Ο Έλληνας τενίστας έχοντας στη όμως ως «όπλο» τα καλά σερβίς ισοφάρισε σε 4-4.

Ο Τσιτσιπάς έκανε στη μάλιστα και το μπρέικ (5-4), κάτι που το έδωσε ουσιαστικά και τη νίκη, αφού δεν δυσκολεύτηκε να πάρει και το τελευταίο γκέιμ (6-4).

Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ (Ισπανία)-Ρέιλι Οπέλκα (ΗΠΑ).

Δείτε φάσεις: 

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος