«Οδοστρωτήρας» ΠΑΟΚ, πήρε το ντέρμπι και «πάτησε» κορυφή (highlights)

Πραγματοποιώντας μια κυριαρχική εμφάνιση, ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε με 3-1 σετ (33-31, 18-25, 25-14, 25-20) του Ολυμπιακού και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Volley League.

Το ματς

 

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη μπορεί να τα βρήκε «σκούρα» για δύο σετ αλλά στη συνέχεια έδειξε στο τάραφλεξ την ποιότητά της. Το πρώτο σετ ήταν ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών στο ελληνικό βόλεϊ με τους γηπεδούχους να το παίρνουν μετά από 64 ολόκληρους πόντους. Οι παίκτες του Τζουλιάνι έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν άμεσα και με εύκολο τρόπο σε 1-1. Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ εστίασε στο μπλοκ του, κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να κυριαρχήσει κόντρα στους πρωταθλητές. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να κατακτήσει με χαρακτηριστική άνεση το 3ο και το 4ο σετ παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της καθαρής νίκης.

Πλέον, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας της Volley League με 28 βαθμούς. Έναν βαθμό πίσω (αλλά και με ματς λιγότερα) βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν αντιμετώπισε τον Φοίνικα στη Σύρο λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Ο Ολυμπιακός έμεινε στην 3η θέση με 24 βαθμούς. Πάντως, οι δύο πρωτοπόροι θα έχουν την ευκαιρία να «λύσουν» τις διαφορές τους το ερχόμενο Σάββατο (5/2) στο «Κ.Γ. Αγίου Θωμά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος