ertnews.gr

Ο ΠΑΟΚ “ξεκλείδωσε” στο τέλος την άμυνα του Πανθρακικού

22/07 20:31
Ο ΠΑΟΚ “ξεκλείδωσε” στο τέλος την άμυνα του Πανθρακικού

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Ζάιρο Ντα Σίλβα (Α), μάχεται για την κατοχή της μπάλας με τον παίκτη του Πανθρακικού, Γιάννη Χρήστου (Δ), κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Πανθρακικός για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ PIXEL/ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή του ο ΠΑΟΚ λύγισε στο τέλος την αντίσταση του Πανθρακικού και πήρε τη νίκη με 2-0 στην Τούμπα για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ζάιρο ήταν ο πιο ζωηρός και δημιουργικός παίκτης του ΠΑΟΚ στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά στις φάσεις που πρωταγωνίστησε οι αμυντικοί του Πανθρακικού τον ανέκοπταν. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο κινητικός από τον αντίπαλο του, τον οποίο είχε κλείσει για αρκετά λεπτά στα καρέ του, ωστόσο τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο την έχασε ο Πανθρακικός.

Στο 43’ ο Μπαϊκαρά βρήκε με παράλληλη σέντρα τον Ροτζέριο κι εκείνος με σουτ έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς ο Γλύκος, με ενστικτώδη επέμβαση κράτησε όρθιο τον «Δικέφαλο». Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε σύντομες αλλαγές και η είσοδος των Μακ και Ροντρίγκες βελτίωσε την επιθετικότητα της ομάδας που απέφερε και τα δυο γκολ της νίκης. Στο 72′ ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ. Από πλασαριστό σουτ του Μακ η μπάλα εξοστρακίστηκε στο δοκάρι, ο Πέλκας πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ ήρθε στο 86΄ με τον Ρόμπερτ Μακ. Από σουτ του Γκολάσα, που απάκρουσε ο Πασχαλάκης, η μπάλα έφτασε στον Μακ που με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κλείσει το σκορ στο 2-0.

Κίτρινες: Παπαχρήστος, Ροτζέριο

ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ): Γλύκος, Βίτορ, Μαλεζάς, Σάμπο (62΄ Ροντρίγκες), Χαρίσης, Κοροβέσης (62΄ Μακ), Γκολάσα, Aθανασιάδης, Ζάιρο (79΄ Σαββίδης), Πέλκας.

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Πασχαλάκης, Χρήστος (46΄ Μαρκόπουλος), Πουτουρίδης, Μπουγαΐδης, Παπαγεωργίου, ηλιάδης, Σέττι, Παπαχρήστος, Ροτζέριο (69΄ Ψάλτης), Μπαϊαρά, Νικόλτσης (78΄ Μουδούρογλου).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version