Ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν μόλις ένα «βήμα» πριν την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2019

Το καλοκαίρι του 2019 η Μπαρτσελόνα ήταν έτοιμη να ψάξει τον αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρεζ, θέλοντας να εντάξουν στην ομάδα της έναν επιθετικό νεαρής ηλικίας που να ταιριάζει στο σύστημα με το οποίο παίζουν οι «Μπλαουγκράνα». Αυτός που επέλεξαν ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μάλιστα βρέθηκαν πολύ κοντά στην απόκτησή του, η οποία ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, λόγω του ίδιου του Άγγλου.

Ο Ράσφορντ φέτος διανύει μακράν την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του, καθώς από το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά, βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, έχοντας σκοράρει 20 φορές μέχρι στιγμής σε 32 εμφανίσεις μέσα στην χρονιά. Ρόλο ίσως παίζει η παγοθεραπεία την οποία κάνει ο Ράσφορντ μετά από κάθε αγώνα, τεχνική που έχουν αρχίσει να κάνουν πολλοί ποδοσφαιριστές πλέον.

Ο ίδιος ωστόσο το 2019 δεν ήταν σίγουρος για το μέλλον του στους «Κόκκινους Διαβόλους» και κοιτούσε προσφορές από άλλους συλλόγους. Η Μπαρτσελόνα ήταν η ομάδα που βρέθηκε πιο κοντά στο να αποκτήσει τον Άγγλο επιθετικό, μάλιστα τα αδέρφια και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είχαν ταξιδέψει στην Βαρκελώνη για να μιλήσουν με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα για το συμβόλαιό του.

Η απόκτηση όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς την τελευταία στιγμή ο Μάρκους Ράσφορντ αποφάσισε πως μια μετακόμιση στην Καταλονία δεν θα ήταν η καλύτερη επιλογή για αυτόν, διότι θα είχε δυσκολίες να μάθει Ισπανικά, να ενταχθεί στην «κουλτούρα» της ομάδας και τον τρόπο παιχνιδιού αυτής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος