Ο Λιονέλ Μέσι πήγε στην Σαουδική Αραβία χωρίς την άδεια του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να έχασε την προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν την Δευτέρα για να κάνει ένα ταξίδι στην Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο του ρόλου του ως πρεσβευτής τουρισμού της χώρας, σε μια κίνηση η οποία δεν εγκρίθηκε από τον προπονητή της ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής έπαιξε όλο το 90λεπτο στην ήττα με 1-3 της Παρί Σεν Ζερμέν από την Λοριάν, που τους αφήνει μόλις 5 βαθμούς πάνω από την Μαρσείγ, στο «κυνήγι» του πρωταθλήματος Γαλλίας.

Το μέλλον του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει αβέβαιο καθώς ο “Pulga” δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον γαλλικό σύλλογο, ενώ δημοσιεύματα τον φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Τον περασμένο Μάιο, ο Μέσι υπέγραψε ένα συμβόλαιο αξίας 25.000.000 λιρών ετησίως με τη Σαουδική Αραβία, ως πρεσβευτής τουρισμού της χώρας.

Σύμφωνα με την L’Equipe, μετά την ήττα της Κυριακής, η ομάδα ανακοίνωσε πως οι παίκτες θα προπονηθούν την Δευτέρα και θα πάρουν ρεπό την Τρίτη.

Ο Γκαλτιέ είχε εξηγήσει αρχικά πως σε περίπτωση νίκης της Παρί Σεν Ζερμέν, οι παίκτες θα είχαν δύο μέρες ρεπό. Λόγω της ήττας όμως, όλοι οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να παρουσιαστούν στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ωστόσο, ο Μέσι δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Παρί, καθώς βρισκόταν στο Ριάντ στο πλαίσιο του συμβολαίου του με το τουριστικό γραφείο της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Μέσι αρχικά ζήτησε άδεια για το ταξίδι από τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος αρνήθηκε να του την παραχωρήσει. Το ίδιο συνέβη και όταν ζήτησε άδεια και από τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Λουίς Κάμπος πριν τελικά χρειαστεί να μιλήσει με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου από το Κατάρ, το οποίο του έδωσε τελικά την άδεια για να ταξιδέψει στην χώρα της Μέσης Ανατολής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος